Lahti

19.1.2019 Heelwork To Music

 

Tytin ensimmäinen koiratanssikilpailu, samalla myös minun ensimmäinen. Mutta täytyihän sitä lähteä kokeilemaan, kun VAU sellaisen järjesti omalla hallilla. Pari kuukautta harjoiteltiin tiiviisti seuraamista musiikin tahtiin vasemmalla, oikealla ja jalkojen välissä. Tytin musiikkina oli Brown Eyed Girl. Ongelmaksi paljastui erityisesti se, että suuri osa harjoittelusta tapahtui olohuoneen matolla, jonka koko on 2 x 3 m. Muutaman kerran harjoittelin VAU:n hallilla ja sään salliessa myös omassa pihassa. Koreografia oli huonosti suunniteltu sopimaan isolle 15 x 22 m kentälle. Jalkojen välissä seuraaminen ei oikein onnistunut ja sivulla seuraaminenkin oli epätarkkaa.

Tuomari Mari Väänäsen pisteet: Määrä 40, Laatu 38, Kumppanuus 43, Koreografia 40. Yhteensä 161 pistettä
Kommentit: Hurmaava pieni koira, ihana kontakti. Ohjaaja askeltaa hyvin kuunnellen musiikkia. Ajoittain koira vaihteli puolta ehkä omatoimisesti. Kivoja vaihtoja. Peruutus tuotti hieman hankaluuksia. Hyvä startti htm-uralle.

Tuomari Hanna Mainesin pisteet: Määrä 40, Laatu 34, Kumppanuus 40, Koreografia 35. Yhteensä 149 pistettä
Kommentit: Koiralla katkeamaton kontakti! Riittävästi positioita, mutta suurin osa epätarkkoja, ja ??, mutta koira oli vino. Selkeyttä ja tarkkuutta lisää, niin tulee hyvä.. Kehää voi käyttää enemmän myös syvyyssuunnassa.

Tuomari Maija Aspin pisteet: Määrä 36, Laatu 36, Kumppanuus 40, Koreografia 35. Yhteensä 147 pistettä
Kommentit: Kiva musiikki, joka sopi teidän askellukseen. Kehää voisi käyttää laajemmin ja positioihin vielä tarkkuutta.

Tulos ALO H, 152,34 pistettä.